zaterdag 29 februari 2020
2 minuten leestijd (476 woorden)

Selectie Gemert krijgt met komst Kreekels en Royendijk steeds meer vorm

Reva-Kreekels-2-700x456

GEMERT| Op de burelen van Gemert is de laatste tijd koortsachtig gewerkt om wat opengevallen plekken in de selectie op te vullen. Deze week maakt men bekend dat Reva Kreekels en Desny Royendijk volgend seizoen het prachtige zwart-wit om de schouders laten glijden. 

Als technische commissie maak je altijd een planning. Wie gaat er weg, van wie willen we zelf af, wie willen we erbij halen, wat komt er door vanuit de jeugd, etc, etc. Het is een leuke job die weliswaar wat tijd kost maar ook genoegdoening kan geven. Zo hebben de heren uit Gemert kunnen genieten van mooie vondsten als Sander Vereijken en Ruben Rodrigues terwijl Willem den Dekker het ook goed doet maar een keuze was die meer voor de hand lag. 

Medaille

De keerzijde van de medaille is dat 'goeie vondsten' vaak ook weer in de picture komen. Zo moest Gemert vorig jaar al na een aantal maanden inzien dat de sensationeel voetballende Rodrigues niet te houden was. Hij ging naar FC Den Bosch. Dit jaar ontwikkelde Vereijken zich als een komeet maar in zijn geval had men niet echt rekening gehouden met een plotseling vertrek. Helmond Sport lijfde de grillige aanvaller echter graag in, mede ook omdat directeur Leon Vlemmings het terecht een goed idee vindt om zoveel mogelijk Helmonders op De Braak te laten spelen. Ook had Gemert het vertrek van tweede keeper Michiel Merks niet zo direct zien aankomen. De boomlange man uit Boekel verloor in zijn eerste jaar de concurrentieslag met Bono Barten maar men hoopte op een wat langere adem van de getalenteerde goalie. Hij heeft inmiddels echter voor UDI'19 gekozen.

Nieuwelingen

Men heeft echter inmiddels weer geschakeld in Gemert. Reva Kreekels (20) komt over van Nuenen. De aanvaller moet Sander Vereijken doen laten vergeten. Natuurlijk doet de naam Kreekels belletjes rinkelen bij een beetje voetbalkenner uit deze regio. Opa Lambert was dé goalgetter van Helmond Sport terwijl vader Bertran een gerespecteerd trainer is in de top van het amateurvoetbal. Zijn 17-jarige broer Mees doet het ondertussen als centrale verdediger enorm goed bij PSV 019. Hij klopt zelfs al lichtjes aan de deur van de A-selectie. In de familie Kreekels gaat het derhalve nog steeds vooral over voetbal en voetbal. Reva wordt gezien als een 'veelzijdige aanvaller met diepgang die het vermogen tevens heeft tussen de linies te spelen.' Vandaag werd bekend dat Desny Royendijk erbij komt als doelman. Royendijk, eveneens 20, is afkomstig uit Cuijk maar kon dit jaar geen vaste plek onder de lat bemachtigen. Toen Gemert hoorde van de jammerlijke financiële problemen aan de Maas sloeg men op gepaste wijze toe en werd deze getalenteerde keeper benaderd. TC-lid Arnaud van den Wijngaard over Kreekels: "Een getalenteerde aanvaller waar we veel van verwachten." Desny Royendijk: "Ik kwam weleens bij Gemert en toen viel het me al op dat het zo'n gezellige club was. Hier wil ik graag spelen."Luuk Verkuijlen sluit aan bij trainersstaf RKVV Er...
Sem Verhoeven moet zondag weer keepen: "Na de eers...

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 29 februari 2020

Captcha afbeelding

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)