zondag 05 juli 2020
2 minuten leestijd (303 woorden)

Trainer Fred Donkers over zijn plotseling vertrek bij SCMH: "Mijn tijdelijke fysieke gesteldheid werkte niet voor iedereen hier bevorderlijk."

freddonkers Fred Donkers (Whatsapp Fred Donkers)

MARIAHEIDE| Een opvallend bericht kwam ons deze week vanuit Mariaheide ten gehore. Trainer Fred Donkers en de club gaan namelijk per direct uit elkaar waar eerder was afgesproken dit pas aan het einde van deze lopende voetbaljaargang te doen. Fred Donkers: "Eén en ander heeft ook te maken met de situatie rondom mijn knie, er zat niets kwaads bij. Ik ben in september al geopereerd en lag er toen anderhalve maand uit. Toen ik weer terugkwam ging het na een week of zes weer helemaal mis en moest ik wederom onder het mes."

De gewezen doelpuntenmachine van Gemert is daarmee tegenwoordig de trotse eigenaar van een kunstknie. De implentatie liep dus echter nogal moeizaam. "Dat kun je wel zeggen. Na de eerste poging zat het dus toch nog niet goed en moest alles opnieuw. Ze moeten dan littekenweefsel en alles weghalen. Nu ben ik weer aan het revalideren maar dat gaat prima." De fysieke gesteldheid van Donkers brak hem op het trainingsveld op. "Je kunt dan maar half en half vooruit. Dat werkte voor sommige personen niet echt bevorderlijk waardoor we helaas tot dit besluit zijn gekomen."

OKSV

De mensen van zijn nieuwe club, OKSV in Overlangel, hoeven zich geen zorgen over de nieuwe trainer als hij daar over een aantal maanden voor de groep zal staan. "Nee, dat gaat helemaal goed komen. Ik heb nu een nieuwe knie en de revalidatie gaat nu veel beter. OKSV is een mooi klein clubje, een beetje vergelijkbaar met Mariaheide." Of hij nog gaat kijken bij SCMH? "Natuurlijk, dat zal ik zeker nog doen." En bij Gemert? "Ik heb nu de tijd he. Haha." Voor de rest van het seizoen nemen Floyd Dekkers en assistent Patrick van der Burgt de honneurs waar. Volgend seizoen staat huidig Volkel-trainer Tom van Dalen voor de groep in 'de hei'. 

Gemert hengelt doelpuntenmaker Stijn van den Broek...
Drukbezette André Cornelissen helpt toch Union uit...

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zondag 05 juli 2020

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)