dinsdag 15 oktober 2019
1 minuten leestijd (193 woorden)

(+video)Udenaar Tresor Shema geselecteerd voor nationale ploeg Rwanda

Tresor_Shema Tresor Shema bij zijn presentatie in Torhout (foto: KM Torhout)

UDEN| Tresor Shema kennen we in de regio Oost Brabant vooral als talentvolle aanvaller van het Veghelse Blauw Geel'38. Hij verkaste afgelopen zomer naar de Belgische derde klasser KM Torhout 1992. 

Vandaag werd bekend dat de behendige vleugelflitser is geselecteerd voor het nationale elftal van Rwanda. Shema werd 22 jaar geleden geboren in Kigali, de hoofdstad van het Afrikaanse land. Shema kwam in Uden te wonen en meldde zich aan bij FC Uden voordat hij onder meer in de jeugd van FC Den Bosch en FC Oss kwam te spelen. Uiteindelijk belandde hij bij Blauw Geel'38 waar hij regelmatig minuten maakte in het eerste team. Samen met Arnaut Danjuma Groeneveld verkaste hij van de zomer naar West-Vlaanderen in België. Groeneveld sloot zich aan bij Club Brugge, Shema werd gestald bij satelliet-club Torhout.  

Ahmed Abdirizak

Bij Blauw Geel'38 trok Shema veel op met maatje Ahmed Abdirizak. Inmiddels is ook hij weer redelijk aan de weg aan het timmeren. Abdirizak, eveneens een vleugelspits, traint sinds kort mee met Jong Achilles'29. Ondertussen heeft hij zelfs al minuten gemaakt wat opvallend is vanwege het feit dat Abdirizak negen maanden niets had gedaan. Binnenkort meer over deze jongens op tismarvoetbal.


Succestrainer Klaas Wels wil met TOP Oss volgende ...
Na lange revalidatie 'mag' Joost Habraken weer: "K...

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
dinsdag 15 oktober 2019

Captcha afbeelding

Hollandse Velden Banner