1 minuten leestijd (282 woorden)
Aanbevolen 

Bas Gösgens ziet volop perspectief bij Trinitas

Bas Gösgens uit Engelen wordt komend seizoen trainer van tweedeklasser Trinitas uit Oisterwijk. Gösgens is momenteel nog werkzaam als oefenmeester bij SV TOP is Oss. De oud-prof van onder anderen FC Den Bosch en TOP ziet volop perspectief bij zijn nieuwe club. ''Trinitas is een club met 1300 leden en waar veel muziek in zit. Ze hebben een prachtige accommodatie en veel talentvolle jeugd. De club kan in mijn ogen de komende tijd nog veel stappen maken."

door Kees van der Zandt

Pierre van Berkel, de huidige trainer van Trinitas, attendeerde Gösgens onlangs op het feit dat hij na dit seizoen vertrekt bij de Oisterwijkse club. Het klonk Gösgens als muziek in de oren. ,,In het begin van mijn trainerscarrière heb ik vv Oisterwijk getraind. Ik ken daardoor nog steeds behoorlijk wat mensen uit die plaats en daardoor ging het allemaal vrij snel." Oisterwijk, Taxandria en Nevelo zijn inmiddels enkele jaren geleden gefuseerd tot Trinitas. ,,Trinitas is een club waar muziek in zit. Ze hebben 1300 leden, een prachtige accomodatie met een geweldige kantine en veel talentvolle jeugd. Het lijkt me heerlijk om daar komend seiozen te werken. ", blikt hij hoopvol vooruit.

Trinitas haalt met Gösgens een ervaren trainer binnen met heel veel ervaring. . Hij was eerder werkzaam bij Oisterwijk, SV Deurne, UNA, assistent bij eerste elftal FC Den Bosch. UDI'19, BVV, OJC Rosmalen en momenteel dusbij SV TOP. ,,Ik hoef niet meer kost wat kost in de top van het amateurvoetbal te werken waar je 34 wedstrijdenspeelt. Ik train liever bij een ambitieuze en gezellige tweedeklasser met volop groeimogelijkheden. Maar eerst gaan we dit seizoen goed afsluiten bij SV TOP. Want daar werk ik nog steeds met heel veel plezier."

'Bij Erp hetzelfde goede gevoel als bij Nemelaer'
BVV icoon Jan van Mil koninklijk onderscheiden

Related Posts

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)