2 minuten leestijd (417 woorden)
Aanbevolen 

'Bij Erp hetzelfde goede gevoel als bij Nemelaer'

Trainer Theo van Geffen vetrekt na dit seizoen na zes succesvolle jaren bij eersteklasser Nemelaer uit Haaren. De Rosmalenaar wordt in de nieuwe voetbaljaargang trainer bij Erp, dat eveneens in de eerste klasse uitkomt. ,,Mijn samenwerking met de spelers, mijn assistent Rick te Riele, bestuur en de supporters van Nemelaer is geweldig goed. Ik weet nu al dat ik ze ontzettend ga missen", laat Van Geffen weten. ,,Maar ik kreeg tijdens gesprekken met Erp hetzelfde goede gevoel als ik nu al bijna zes jaar heb bij Nemelaer."

door Kees van der Zandt

Al vroeg dit seizoen maakte trainer Theo van Geffen bekend dat hij bezig was aan zijn laatste jaar bij eersteklasser Nemelaer uit Haaren. ,,Ik heb het er nog steeds prima naar mijn zin hoor. Maar dit is mijn zesde jaar en ik ben voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging, Dat kan een ploeg zijn die hoger speelt dan Nemelaer, maar ook een leuke en ambitieuze tweedeklasser", liet hij destijds weten. Het besluit van Van Geffen werd door de staf, spelers en supporters van Nemelaer betreurd maar gerespecteerd want Van Geffen is en was een uitermate succesvolle trainer bij de Haarense eersteklasser. Hij bereikte, met een team van bijna louter zelfopgeleide, spelers twee keer de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse. Afgelopen seizoen sneuvelde men zelfs pas in de finale van die play-offs. ,,Daarnaast past Theo precies in de gemoedelijke sfeer van deze club. Doodzonde dat hij vertrekt ", liet een supporter van Nemelaer onlangs weten.

Een mooie en warme dorpsclub

Ondanks het vroegtijdig aankondigen van zijn vertrek lijden de prestaties van Nemelaer er dit seizoen bepaald niet onder. Integendeel zelfs. De Haarense dorpsploeg is bezig met een ijzersterke serie en gaat als winterkampioen het kalenderjaar uit. ,,Waar het eindigt weten we natuurlijk niet. Maar we gaan er na de winterpauze alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen kan ik je verzekeren", aldus de gedreven coach. ,,Deze prachtige club heeft mijn volledige aandacht zolang ik hier werk. Mijn samenwerking met de spelers, mijn assistent Rick te Riele, het bestuur en de supporters van Nemelaer is geweldig. Ik weet nu al dat ik ze ontzettend ga missen."

Na de zomerstop wacht Erp voor Van Geffen. ,,Tijdens geprekken met die club kreeg ik al snel hetzelfde goede gevoel dat ik al bijna zes jaar bij Nemelaer heb. Een mooie en warme dorpsclub waar prestatie en gezelligheid centraal staan. Ik kijk uit naar mijn verblijf in Erp, maar eerst het seizoen zo goed mogelijk af maken bij Nemelaer natuurlijk." 

Jordy Thomassen geniet van bekersuccessen De Treff...
Bas Gösgens ziet volop perspectief bij Trinitas

Related Posts

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)