zaterdag 04 juli 2020
1 minuten leestijd (281 woorden)
Aanbevolen 

FC Den Bosch begint zondag met Voets, Rodrigues, Brouwers en Blummel

IMG_4969 Erpenaar Robin Voets is er zondag ook bij

 DEN BOSCH| Hoewel FC Den Bosch het afgelopen seizoen vaak in het nieuws kwam door de wel of niet overname van Kakhi Jordania, een affaire waar miljoenen mee gemoeid zijn en nog steeds in progress is, ziet de oplettende watcher ook dat de club momenteel veel regionale spelers en begeleiding aan zich bindt.

Zo is inmiddels bekend dat Schaijkenaar Erik van der Ven voorlopig de hoofdcoach blijft. Een verrassende zet van de club toch wel. Hij wordt geassisteerd door clubman Paul Beekmans en John Vos (Keepers). Van der Ven volgde vorig seizoen Wil Boessen op die inmiddels emplooi heeft gevonden bij Helmond Sport. 

FC Den Bosch werkt aanstaande zondag in De Vliert de eerste training van het nieuwe seizoen af. Vanaf 10.00 uur zullen veertien spelers (inclusief keepers) het veld betreden. Uiteraard wordt de selectie nog verder uitgebreid de komende weken. Paco van Moorsel is er ook bij, de aanvallende middenvelder keerde deze week terug vanaf Go Ahead Eagles. Opvallend is dus de regionale uitstraling van de selectie al doet het vertrek van Jort van der Sande de FCDB-fans, zeker uit Den Dungen, wel degelijk nogal wat pijn. 

Erp, Lieshout, Schijndel

Toch zijn er aardig wat jongens uit de buurt van de partij. Robin Voets is een jeugdige verdediger uit Erp, Sven Blummel is als Schijndelaar met een fijn linkerbeen al langer een bekende terwijl doelman Nick Leijten ook een verleden heeft in het Osse amateurvoetbal. Luuk Brouwers heeft zijn roots in Lieshout liggen en is het broertje van Gemert-speler Coen. Ook Ruben Rodrigues is weer terug. Na een uitleenperiode bij De Treffers is de ex-vedette van Gemert zondag ook van de partij als FC Den Bosch officieel aan het nieuwe seizoen begint.

Indelingen voor de hoogste amateurklassen zijn bek...
TMV OP ZOEK NAAR DE ZIEL, DEEL 9: Een eerste kenni...

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 04 juli 2020

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)