zondag 05 juli 2020
1 minuten leestijd (299 woorden)
Aanbevolen 

Gemert raakt publieksspeler Sander Vereijken nu al kwijt aan Helmond Sport: "Was al blij dat ik dit seizoen bij Gemert alles speelde."

sander

GEMERT| Sander Vereijken maakt een bliksemloopbaan door momenteel. Nog geen jaar geleden was de 21-jarige aanvaller nog actief in Mierlo Hout maar nadat Gemert hem daar oppikte werden andere mensen ineens wakker. Helmond Sport ging plaatsgenoot Vereijken, inmiddels dus in Gemert actief, volgen en besloot om hem een voorstel voor te leggen als contractspeler. Volgend seizoen zal Sander Vereijken dus aansluiten bij de selectie van de plaatselijke trots op De Braak.

Een paar maanden geleden interviewden we Vereijken nog op deze plaats. Gekscherend stelden we dat hij misschien nog weleens bij de BVO uit zijn woonplaats terecht zou komen. Vereijken, destijds: "Ja, hoe vet zou dat zijn of nie? Nee, ik zie wel hoe het loopt. Ik zit nu goed bij deze mooie club en voetballen bij de profs ziet er op tv vaak makkelijker uit dan het in de praktijk is." Zijn droom komt nu echter toch al uit. Helmond Sport-directeur Leon Vlemmings zegt vandaag in het Eindhovens Dagblad: "Talentvolle spelers uit Helmond horen bij ons te spelen. Sander is zo'n speler: een gezonde, brutale Helmonder." 

Verlies

Voor Gemert is het natuurlijk jammer. Heel jammer. Toch houdt de technische commissie zich groot. Anthony Geurts: "We hadden hem er heel graag bijgehouden. Anderzijds zijn we ook trots dat we opnieuw een speler afleveren aan het betaald voetbal." Een loffelijk citaat van de club die hem 'ontdekte' en de kans gaf. De speler zelf is natuurlijk in de wolken. Sander Vereijken: "Ik ben echt heel erg blij met deze overstap." Hij kan het nog nauwelijks bevatten. "Ik was al blij met de overstap van Mierlo Hout naar Gemert en dat ik vervolgens alles speelde. Laat staan dat ik een transfer naar de 1e divisie zag aankomen..."

Leon Vlemmings: "Talentvolle voetballers uit Helmond horen bij ons te spelen." (screenshot)
Theo van den Boogaard is terug en mag volgend jaar...
UDI'19 moet alsnog op zoek naar een nieuwe hoofdtr...

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zondag 05 juli 2020

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)