zaterdag 04 juli 2020
1 minuten leestijd (210 woorden)
Aanbevolen 

Joris van der Cammen neemt keepers bij RKVV Keldonk onder handen

joris

KELDONK| RKVV Keldonk meldt ons dat men in de persoon van Joris van der Cammen een nieuwe keeperstrainer heeft gevonden. De ex-doelman van ondermeer OJC Rosmalen, FC Oss, Nivo Sparta, Roda Boys en OJC Rosmalen volgt daarmee de gestopte Pieter-Jan Rooyackers op. 

Rooyackers was alom gewaardeerd bij de vijfde klasser uit Keldonk maar gaf deze week aan dat hij ermee wilde stoppen. Keldonk-trainer Ruud Fleskens: "Dat respecteren we natuurlijk maar we wilden toch graag dat onze talentvolle groep van drie doelmannen door een specialist werd getraind. Gelukkig was Joris bereid om deze taak op zich te nemen." 

Goede klik

Joris van der Cammen trainde eerder de keepers van UDI'19 en Blauw Geel'38. Dit seizoen is hij betrokken bij de jeugdkeepers van de Veghelse club maar een aanbod om bij het 1e elftal hetzelfde te doen sloeg hij af.  "Ik was vroeger altijd van huis toen ik zelf nog voetbalde. Hierdoor wilde ik niet iedere zondag meer mee naar verre uitwedstrijden. Ik vind het echter wel leuk om, net zoals nu hier bij Keldonk, doordeweeks een paar gemotiveerde doelmannen wat bij te brengen." Ruud Fleskens tenslotte: "Ik voelde meteen een goede klik tussen Joris, de keepers en Mark van der Linden en mij als trainers. Ik ben er ontzettend blij mee en ik weet zeker onze keepers ook." 

Lars Teuben meldt zich na lange blessure terug in ...
Jurgen Hamers, clubverslaggever bij vv Helvoirt: ‘...

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 04 juli 2020

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)