1 minuten leestijd (196 woorden)
Aanbevolen 

Kamile de Jong gaat opvolgers voorbereiden op het grote werk

REDACTIE| Kamile de Jong (35) stopt na komend seizoen als keeper van de hoofdmacht van Nemelaer. De Jong staat al 16 jaar bijna onafgebroken onder de lat van de hechte Haarense voetbalclub. Hij maakte in die periode de opgang mee van Nemelaer van een anonieme vierdeklasser tot een gereputeerd eerste klasser. De doelman groeide mee met het niveau van de club en behoort al jarenlang tot de betere keepers in het regionale amateurvoetbal.

door Kees van der Zandt

,,Eigenlijk zou Kamile na het afgelopen seizoen al zijn gestopt', laat Theo van Geffen, trainer van Nemelaer weten. ,,Maar omdat onze tweede keeper lager gaat spelen hebben we Kamile gelukkig nog een jaar bij de selectie kunnen
houden. En daar zijn we heel blij mee kan ik je verzekeren." De Jong is volgens de Rosmalense trainer door zijn ervaring en inzicht heel belangrijk voor de selectie van Nemelaer. ,,Niet alleen tijdens wedstrijden van het eerste elftal hoor. Daarom gaat Kamile komend seizoen ook onze jonkies Rick Peijnenburg en Luca van Overveld, die hem over een jaar op gaan volgen als keeper, tijdens trainingen klaar stomen voor het grote werk in het eerste elftal.
Van die trainingen met zo'n ervaren keeper kunnen die jonkies toch alleen maar heel veel beter worden?"
Moreno Koenders is klaar voor de stap naar Gemert:...
Jordi Ruijsch bouwt in eigen Bommel graag mee verd...

Related Posts

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)