zondag 05 juli 2020
1 minuten leestijd (255 woorden)
Aanbevolen 

Mark Westerlaken (22) duikt bij Gemert op en verdient een 'contract'

Mark-Westerlaken-18-e1558459295422-400x600

GEMERT| Dat Gemert defensief gezien nog wat versterking behoefde was eigenlijk wel al een tijdje duidelijk. De uiteindelijke oplossing komt uit verrassende hoek: Mark Westerlaken sluit aan bij de selectie van trainer Reinald Boeren.

De inmiddels 22-jarige Westerlaken heeft ondanks zijn relatief jonge leeftijd al best wel een afwisselend traject achter de rug. De geboren Nulander verhuisde op jonge leeftijd naar FC Den Bosch waar hij een decennium lang speelde. Via de amateurs van SV TOP kwam hij bij Blauw Geel'38 terecht om vervolgens te stoppen en de voorkeur te geven aan een studie op Bali. 

Meetrainen

In Veghel brak Westerlaken, gezegend met een sierlijke stijl en mooie trap, vanwege blessures nooit door maar dat hij talent had zag men daar ook wel. Sinds een aantal maanden traint hij mee op Molenbroek en afgelopen zondag maakte hij zelfs al zijn debuut voor Gemert. Ook aanstaande zondag, tijdens de belangrijke kraker bij Baronie, zit hij bij de selectie. Volgend jaar sluit hij dus definitief aan en krijgt zijn verblijf in Gemert een officieel karakter. Mark Westerlaken heeft er zin in, zo verklaart hij tegen de mensen van vvgemert.nl : "Gemert is een warme club. Dat had ik al gehoord en ik heb het nu zelf ook ervaren. In de regio zijn er een paar clubs waar je graag voor wil spelen en daar hoort Gemert bij. De zaken zijn er altijd goed op orde, ze weten waarvoor ze staan en wat ze willen. De selectie is geen verzameling losse talentjes, maar een echte groep, dat spreekt me wel aan."

Sam Wassenberg plakt er nog een jaar aan vast !
Technische commissie maakt overuren bij UDI'19

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zondag 05 juli 2020

Captcha afbeelding

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)