donderdag 20 februari 2020
1 minuten leestijd (168 woorden)

Tismarvoetbal in de media........

9A7E525D-F629-47CD-A699-2702A7154DD8

TISMARVOETBAL| Deze website bestaat nog maar een maand maar toch mogen we ons al verheugen in aardige ‘kijkcijfers’. Dat is natuurlijk mooi, we doen het voor de lol maar het is ook leuk als in een soort van behoefte wordt voorzien. Vorige week was de ‘misschien wel grootste schrijver van Nederland ‘ ook al bereid om ons te vermelden in zijn medium De Erpse Krant.......zie foto.

Aangezien de redactie van TMV deze week op writingcamp is hebben we nu even tijd om dit artikel hier af te drukken. Wel even een opmerking: de vrienden van Rooijakkers waarover gerept wordt in het artikel.....die zouden zijn afgehaakt....dit klopt dus niet.
Het trio talentvolle schrijvers, levenskunstenaars, rand van de samenleving balanceerders laat in een gezamenlijke verklaring bondig het volgende weten: “Rooijakkers is een aardige jongen en kan best een stukje over voetbal maken maar laten we wel zijn: alleen in de sterkste opstelling, dus met ons erbij, kan hij overleven in deze harde strijd om de gunst van de lezer.” Waarvan acte.
Altijd maar hopen dat de wedstrijd wordt afgelast
Exclusieve column: de kijk van Jaap Knasterhuis jr...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
donderdag 20 februari 2020

Captcha afbeelding

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)