algemeen-JeroenBoschZiekenhuis-overkapping

TMV-medewerker Kees van der Zandt tobde de laatste tijd wat met zijn gezondheid. Hierdoor kon hij één en ander in een goed perspectief plaatsen, gelukkig is onze 073-specialist weer terug. 

door Kees van der Zandt

Tismarvoetbal. De titel van deze blog bleek de afgelopen tijd maar al te duidelijk tijdens mijn verblijf in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Gezondheid is veruit het belangrijkste in het leven en totaal niet vergeljkbaar met een spelletje als voetbal, Schoten tegen de paal, doelpunten en steekballen.

Toch bleek voetbal tijdens mijn verblijf in het JBZ een prima verstrooiing en afleiding. Met veel plezier keek ik namelijk naar de drie wedstrijden van Oranje voor de Nations League . Hoewel alleen de laatste tegen Italie het aamzien echt waard was. Ik kwam tot de conclusie dat de echte betekenisvan voetbal weliswaar maar heel betrekkelijk en relatief onbelangrijk is. Maar de sport voor mij tochveruit het leuktse spelletje blijft voor mij blijft om te volgen Zowel internationaal, nationaal als regionaal. Maar na de afgelopen tijd in het ziekenhuis probeer ik nederlagen van mijn favoriete clubjes uiteraard te relativereren.

Maar we hebben de draad weer opgepakt en gaan het voetbal weer volgen voor deze blog. Waarschuw me als ik weer te ver in mijn beschouwingen ga, want het tismarvoetbal. Maar het blijft toch het leukste spelletje. Allemaal goede gezondheid toegewenst en it's good to be back,