zaterdag 29 februari 2020
1 minuten leestijd (262 woorden)
Aanbevolen 

UDI'19 moet alsnog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

stefanhoogsteder

UDEN| UDI'19 is bezig aan een teleurstellend seizoen. Men hoopte nog met een succesvol paasweekend de bakens te kunnen verzetten maar twee nederlagen achter elkaar (3-4 tegen Alphense Boys gevolgd door een 0-1 verlies op Paasmaandag tegen Unitas) gooiden roet in het eten. Tot overmaat van ramp liet ook nog trainer Stefan Hoogsteder van de week weten dat hij alsnog aan het einde van het jaar wil vertrekken. De KNVB heeft hem gestrikt voor het nieuw te vormen damesteam onder 23.

Hoogsteder heeft een verleden in het damesvoetbal want hij was actief bij FC Twente binnen die tak van de club. In Uden volgde hij Bert Ruijsch op die met de Parkzichters in de subtop van de Hoofdklasse B was geëindigd. Dat was volgens de leiding van de club onder de maat, er zou veel meer uit de bestaande groep gehaald kunnen worden. Hoogsteder werd aangesteld maar het werd een zeer wisselvallig seizoen. Zo wisselvallig dat we inmiddels zelfs kunnen spreken van een enorm teleurstellende voetbaljaargang. De Udenaren zijn op dit moment niet eens vrij van degradatiezorgen, al zal dat zo'n vaart niet lopen. Stefan Hoogsteder tekende in een eerder stadium al bij, de technische staf was rond. Achter de schermen is men hard aan het werk om de selectie van de broodnodige versterkingen te voorzien.

Onverwacht

De mededeling van de trainer dat hij zijn contract wilde ontbinden kwam onverwachts, de Udenaren moeten nu op zoek naar een vervanger. Wie dat zal zijn is nog onbekend, zoals ook nog niet duidelijk is wie het tweede elftal onder zijn hoede zal gaan nemen. 

Gemert raakt publieksspeler Sander Vereijken nu al...
Wietse van Lankveld en het gegroeide vertrouwen: "...

Related Posts

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
zaterdag 29 februari 2020

Captcha afbeelding

Hollandse Velden Banner

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)