2 minuten leestijd (361 woorden)
Aanbevolen 

UDI'19 staat volop in de steigers, zaterdag eerste oefenpot tegen TOP Oss

IMG_8130-002 Niels van Casteren is zo scherp als een samoerai zwaard (foto: UDI'19)

UDEN| UDI'19 is met de aanstelling van trainer Niels van Casteren een nieuwe weg ingeslagen. ,,Sommige jongens moesten nog even aan werkwijze wennen", zegt hij lachend. Morgenmiddag beginnen de Parkzichters de oefencampagne met een wedstrijd op eigen veld tegen de profs van TOP Oss.

Door: Willy Rooyakkers

,,Ja, dat is meteen een pittige", laat Niels van Casteren ons weten. ,,Maar ach, we moeten ons zo goed mogelijk presenteren." Dat zal echter wel met een nog verre van complete groep moeten plaatsvinden. ,,Er zijn er nog een stuk of zeven tot acht afwezig vanwege vakanties en blessures."

Helaas zullen de fans nog geen kennis kunnen maken met nieuwelingen Jordy Huybers en Vince Duits want dit aanvallend ingestelde duo is niet okselfris. 

Ook Dani Theunissen is nog niet zover mee te kunnen spelen. ,,Jordy trainde hard door in de zomer maar had de pech dat het in zijn lies schoot, Dani revalideert nog vanwege zijn knieblessure welke hij opliep maanden terug tegen OSS'20 en Vince heeft ook wat ongemak meegenomen vanuit Veghel. Maar ik ben niet echt bezorgd want denk dat ze alle drie 'gewoon' de competitiestart gaan halen." Ook de aanwinsten Sam van Veldhoven en Jarne Gordijn ontbreken, deze twee verse krachten genieten nog van vakantie.

Wél van de partij zijn sowieso de aanwinsten Joep Engelen, Jari van Ginkel, Joep Offermans, Noud Kraan, Paul van de Vlist en Raoul Oomen dus er vallen genoeg frisse gezichten te zien. Ondertussen laat Herpenaar Van Casteren merken dat hij in Uden tot nu toe erg lekker in zijn vel zit. ,,Ja, ik heb geen aanpassingsproblemen. Het is een geweldige club met fantastische faciliteiten, maar dat wist ik al natuurlijk. Ik merk wel aan sommige spelers dat ze mijn manier van werken kennelijk niet zo gewend waren." Uit de wandelgangen kwam al het bericht dat er een speler was weggestuurd omdat er een bepaalde fitnesstest niet werd gehaald. ,,Ik ben duidelijk naar de spelers en iedereen eromheen. Er moet hard getraind worden, daar hoort soms ook bij dat er wat geconfronteerd wordt. Dat is niet anders. Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden over de instelling van de spelers, zeker ook de nieuwelingen doen hun stinkende best."


15.7: UDI'19 - TOP Oss. Aanvang : 17 uur.

TMV op zoek naar de ziel, deel 23: In Zuid Limburg...
Gilles van Oers geniet metvolle teugen van success...

Related Posts

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://tismarvoetbal.nl/

Colofon

Tismarvoetbal is een uitgave van Janus Media / SwipeSport

Redactie: Willy Rooyakkers (eindredactie), Kees van der Zandt

Medewerkers: Paul Brugmans (PFF), Gert-jan Kuipers (PFF)